Lunaflex solskydd i Mölndal

Hej och god morgon, god morgon på er och välkomna till bloggen och till ett inlägg som jag hoppas ni ska tycka om. Jag ska nämligen prata med er om ett företag som jag tycker det är dags nu att skriva om eftersom det snart är sommar, ja det är bara några veckor kvar till solen steker och står högt på himlen. Jag för egen del såg redan förra sommaren till att skaffa mig markiser av ett företag som säljer markiser i Mölndal och Lunaflex solskydd i Mölndal och jag köpte både markiser och Lunaflex utav dem. Företaget som jag pratar om heter Jaretegs Interiör AB. 

Det var så underbart att kunna sitta ute på altanen även när solen låg på, utan att bränna sig eller få värmeslag. Markiserna gav mig skugga, och dessutom behövde jag inte dra ner persiennerna inne då markiserna skyddade inte bara mig från att bränna mig eller bli alldeles för varm, det gav skydd mot solen så att inte tapeterna i vardagsrummet skulle bli solblekta. I sovrummet satte jag upp Lunaflex solskydd, och det var verkligen en bra sak att göra för det höll sovrummet svalt och skönt även under den mest intensiva värmen som vi hade i augusti, då vi hade över 20 grader vart dygnet runt i ett par veckor, tropiska nätter kallas det visst men det var inget jag märkte av. Jag tänker nu på er alla som kommer lida i värmen, se till att njut av sommaren i stället med hjälp av markiser. Befinner ni er i Mölndal och vill köpa markiser eller Lunaflex solskydd så ska ni veta att ni kommer att hitta det ni söker hos Jaretegs Interiör AB.