Definitivt en av Växjös bästa målare

God eftermiddag, god eftermiddag till er allesammans och välkomna tillbaka till mig och ett inlägg så här när arbetsdagen är slut. Jag hoppas att ni alla haft en bra dag oavsett om ni jobbade eller var hemma eller gjorde något annat. Det var ett par timmar sedan jag skrev det senaste inlägget och nu så kommer det ännu inlägg som jag verkligen känner för att skriva. Det var ju så att jag sökte efter någon målare i Växjö för ommålningen av fasaden, och jag blev då rekommenderad att vända mig till företaget Åkerbo El & Måleri AB av en kollega till min fru. 

Jag och frugan håller på att renovera i villan och nu är det nästan färdigt. Även fasaden är en viktig detalj och väggarna var så solblekta så det verkligen behövdes ett par strykningar färg. Jag känner att jag bara måste få skriva till er och berätta om dessa målare i Växjö med omnejd så att ni får reda på att de utför i stort sett allt som har med måleri att göra och dessutom till priser som är lägre än hos flera konkurrenter Om ni vill kika mer på Åkerbo El & Måleri AB och allt som dessa målare erbjuder sina kunder i Växjö med omnejd så kan ni klicka på länken här i inlägget för då kommer ni till deras hemsida. Det är alltid så många saker man kan säga och göra inläggen hur långa som helst, men jag tror att jag tar och stoppar här för det känns ändå som jag fick sagt det jag ville säga. Så då ska jag innan jag definitivt sätter punkt inte glömma att önska er en fin eftermiddag och kväll också!