Byggfirma i Västra Götaland

God kväll mina läsare! Hur ser era planer ut kommande veckor? Har ni några roliga aktiviteter bokade eller kanske en resa bokad? Kommentera gärna i mitt kommentarsfält här nedan vad ni har tänkt att göra i sommar. Jag har ingen aning vad jag ska hitta på och jag skulle behöva lite tips.

Men på tal om något helt annat. Jag och min man funderar på att bygga på om i vårt hus och vi skulle därför vilja ha hjälp med att välja en byggfirma i Västra Götaland som har en gedigen utbildning och en lång erfarenhet vad gäller renovering av hus.

Har ni några förslag så skulle vi vara evigt tacksamma.

Jag är så taggad på att börja renovera redan nu. Våra tankar med renoveringen är att bygga om köket och göra det större med att slå ut en vägg eftersom jag har alltid velat ha en stor köksö. När väl köket är renoverat hade vi velat, nu när barnen har flyttat ut, att slå ut en vägg i vårt sovrum så att sovrummet blir större och efter det bygga en walk-in-closet.

Men nu ska jag försöka sova lite, så hörs vi imorgon.

Sov så gott, jag är så glad att just NI är mina läsare.